top of page

EEN ORIGINELE ERVARING,
ZOWEL PLEZANT ALS INTELLIGENT !

UW TEAMBUILDING

LIEFHEBBERS
IN ACTIE

 

Team Out stelt u voor om het oriëntatielopen te ontdekken, doorspekt met themaproeven om de wisselwerking en interactie tussen de deelnemers te stimuleren. Tijdens de activiteit, zullen de groepjes hun weg moeten uitstippelen, thema’s kiezen en het hoofd bieden aan onverwachte elementen.

Gepassioneerd door het oriëntatielopen, dat we al meer dan 25 jaar beoefenen, creëren we een formule die aangepast is aan uw wensen en noden, met begeleiding en met professioneel materiaal.

WAAROM TEAM OUT KIEZEN ?

WAAROM ONS KIEZEN

UW TEAMBUILDING:
DE ORIËNTATIE-UITDAGING

BESLUITVORMING IN PLOEG 

DOOR HET ORIËNTEREN

Met behulp van een specifieke kaart, moeten de deelnemers een maximum van controlebakens vinden binnen de toegewezen tijd; Het interessante aan deze oefening is de snelle besluitvorming in groep: de controlebakens staan op vaste plaatsen, maar de wegkeuze ernaartoe is volledig vrij te kiezen.

ELK INDIVIDU IS BELANGRIJK

VOOR DE PROEVEN

Het vinden van de controlepunten vormt de eerste uitdaging. Deze controlepunten bevatten vervolgens, proeven, ingedeeld volgens thema’s: geluidsvragen, algemene cultuur, raadsels, smaaktest enz… Dankzij de eigen vaardigheden en kennis, draagt elk teamlid bij tot het succes van de groep.

EEN MOMENT VAN ONTSPANNING

Bovenop de leuke en inspannende momenten, biedt Team Out u ook de kans op een grote portie buitenlucht. In het bos, in het park of in de stad, er is een brede waaier aan mogelijke locaties, wat een grote flexibiliteit biedt om uw evenement te organiseren.

PRAKTISCH

PRAKTISCH

1

EEN FLEXIBELE PLANNING

De planning van de oriëntatiechallenge past zich aan aan uw noden : aangepaste duur, ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, en ter aanvulling kan er een mountainbike-activiteit georganiseerd worden, net als kajak, een wandeling, een klimactiviteit om een uitstap van een hele dag in de natuur aan te bieden.

- ZIE EEN VOORBEELDPLANNING - 

2

EEN PERFECTE LOCATIE

Welke locatie u ook kiest voor uw teambuilding, we zullen zeker een oplossing kunnen bieden in de buurt, eender waar in België. Klik op de kaart voor een niet exhaustief overzicht van de huidige mogelijkheden.

- ZIE DE VERSCHILLENDE LOCATIES  - 

3

EEN GEPERSONALISEERD THEMA

De thematische proeven kunnen worden gekozen uit de waaier van mogelijkheden die uitgedacht werden door Team Out. Et omdat jullie deelnemers hun eigen kwaliteiten en bijzonderheden hebben, stellen we u een gepersonaliseerde uitwerking van de proeven voor.

REFERENTIES

ONZE REFERENTIES

Ontdek ook onze bedrijfschallenge

trafic_logo.png
BDO_Logo.png
mastercard_logo.png
logo_atos.jpg

Laurence PISON

BRUXELLES ENVIRONNEMENT - IBGE

"Deze oriëntatietocht zal nog lang in ons geheugen blijven.. Weergaloze organisatie, gevarieerde en interessante uitdagingen, aangename sfeer… We hebben ook meerdere ongekende plaatsjes kunnen ontdekken in het centrum van Brussel.

Zonder twijfel een aanrader”

Nicolas VAN AELST

MANAGEMENT CONSULTANT

@ EDGE

"Een vlekkeloze organisatie, met een gepersonaliseerde en kwalitatieve inhoud: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aangenaam en verrijkend tijdsverdrijf.”

Tractebel SPORTS

TRACTEBEL ENGIE

"Onze ervaring met Team Out was excellent! We onthouden vooral hun motivatie, beschikbaarheid, flexibiliteit in functie van onze wensen, evenals hun professionalisme op organisatorisch vlak, zowel met het mountainbiken, het kajakken en het oriëntatielopen."

CONTACT

CONTACTEER ONS

OM EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN OF OM UW VRAGEN TE STELLEN

info@team-out.be

0486.22.55.82

0476.32.46.01

  • Team Out on LinkedIn
  • Team Out on Facebook
Team_Building_Edge_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_21
Team_Building_Edge_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_35
Team_Building_Edge_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_53
Team_Building_Edge_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_45
Team_Building_Edge_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_54
TeamOut_MasterCard-161026-150128
_by_Team-Out_20150519_-_Course_d'orientation_à_Engreux_-_62
bottom of page