Team Out - outdoor team building
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

EEN ORIGINELE ERVARING,
ZOWEL PLEZANT ALS INTELLIGENT !

 

LIEFHEBBERS
IN ACTIE

 

Team Out stelt u voor om het oriëntatielopen te ontdekken, doorspekt met themaproeven om de wisselwerking en interactie tussen de deelnemers te stimuleren. Tijdens de activiteit, zullen de groepjes hun weg moeten uitstippelen, thema’s kiezen en het hoofd bieden aan onverwachte elementen.

Gepassioneerd door het oriëntatielopen, dat we al meer dan 25 jaar beoefenen, creëren we een formule die aangepast is aan uw wensen en noden, met begeleiding en met professioneel materiaal.

WAAROM TEAM OUT KIEZEN ?

 

UW TEAMBUILDING:
DE ORIËNTATIE-UITDAGING

 

PRAKTISCH

1

2

3

 

ONZE REFERENTIES

Ontdek ook onze bedrijfschallenge

Laurence PISON

BRUXELLES ENVIRONNEMENT - IBGE

"Deze oriëntatietocht zal nog lang in ons geheugen blijven.. Weergaloze organisatie, gevarieerde en interessante uitdagingen, aangename sfeer… We hebben ook meerdere ongekende plaatsjes kunnen ontdekken in het centrum van Brussel.

Zonder twijfel een aanrader”

Nicolas VAN AELST

MANAGEMENT CONSULTANT

@ EDGE

"Een vlekkeloze organisatie, met een gepersonaliseerde en kwalitatieve inhoud: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aangenaam en verrijkend tijdsverdrijf.”

Tractebel SPORTS

TRACTEBEL ENGIE

"Onze ervaring met Team Out was excellent! We onthouden vooral hun motivatie, beschikbaarheid, flexibiliteit in functie van onze wensen, evenals hun professionalisme op organisatorisch vlak, zowel met het mountainbiken, het kajakken en het oriëntatielopen."

 

CONTACTEER ONS

OM EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN OF OM UW VRAGEN TE STELLEN

info@team-out.be

0486.22.55.82

0476.32.46.01

  • Team Out on LinkedIn
  • Team Out on Facebook